bjorn cents prins bij sprokkelaars lemelerveld

Bjorn Cents, prins 50 cents, is aanstaande carnaval de prins bij de Sprokkelaars in Lemelerveld. Hij regeert met het feest over Sukerbietendorp.

Afgelopen zaterdag werd hij gepresenteerd. Met het thema “Liefde voor Carnaval” heeft Carnavalsvereniging De Sprokkelaars uit Lemelerveld het Carnavalsseizoen ingeluid. Natuurlijk met als belangrijkste hoogtepunt de bekendmaking van de nieuwe Prins.

De presentatie was in goede en bekende handen van Niels en Pettrik en Party DJ Marcel vulde de stille momenten met bekende Carnavalskrakers. In Residentie Reimink, hebben de vele Prinsen met Raden en gevolgen uit de buurtdorpen meegenoten van een prachtig gevulde avond. De proclamatie van de aanwezige Prinsen vlogen als zoete broodjes door de zaal en je zag dat een ieder het naar de zin had.

Ieder jaar weer wordt er door de Sprokkelaars de Sprokkelaar van het Jaar verkozen en dit jaar was het de eer aan Harry en Anita Loman. Zij exploiteren sinds jaar en dag een cafetaria op het Kroonplein van Lemelerveld.

De Sprokkelaars mochten dit jaar twee jubilea aankondigen. Sander Boerkamp en Michel Koenjer zijn beide 11 jaar actief voor de Carnavalsvereniging en Prins ShoFons sprak de twee heren een paar prachtige woorden toe.

De één komt, de ander gaat, zo gaat dat met Prinsen. Zo was deze avond het laatste officiële optreden van Prins ShoFons. Wat is er dan mooier dat je eigen vrienden van de “Harde kern Schuurgooiers” je van het podium komen halen en dat je voor een volle residentie zonder blikken of blozen 180 gooit. De bijbehorende wagenbouwgroep Simpel, hadden al in de zomervakantie, in de schuur van Prins ShoFons, een heuse Shovel gemaakt, waarop ShoFons geheel in stijl en onder een daverend applaus de zaal is uitgereden.

Prins 50 Cents alias Bjòrn Cents uit Lemelerveld zal in 2015 de heerser zijn van het Sprokkeldorp. Een Prins uit het eigen nest, want naast een fanatiek begeleider van het tweede voetbalteam is Bjòrn ook al jaren lid van de carnavalsverenging. Dit alles werd met een luid gejuich ontvangen en de residentie denderde op haar grondvesten.

´s Middags tijdens de Kinder gala is Prinses Bo tevoorschijn getoverd, uiteraard was zij ook op de Gala avond met haar gevolg en al snel stond zij samen met haar vriend Prins 50 Cents de eerste officiële proclamaties de zaal in te brabbelen. Een ware slinger aan polonaises werd door Bloaskapel De Heujschudders ingezet om beide Prinsen in te wijden en de vele felicitaties te mogen ontvangen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.