birmaan ziet voor het eerst sneeuw in raalte

Bij Groenrijk in Raalte was vrijdag een bijzonder tafereel te aanschouwen. Pah Yoe Wah, die Johnny Holtkuile helpt bij zijn werkzaamheden in en rond het tuincentrum, zag namelijk voor het eerst in zijn leven sneeuw. En wat doe je dan als je bij een tuincentrum werkt? Juist: Sneeuwschuiven!

Pah Yoe Wah komt uit Birma doet diverse klusjes bij het tuincentrum in Raalte. De helpende hand stond echter raar te kijken toen er vandaag een pak(je) sneeuw voor de deur lag. Maar dat kijken ging als snel weer over in werken, want de parkeerplaats moest wel sneeuwvrij gemaakt worden.

En dat gebeurde dan ook. Op een zitmaaier met daarvoor een sneeuwschuiver ging de Birmaan de sneeuw te lijf. Oh, en heb je thuis nu ook de stoep of parkeerplaats nog vol sneeuw? De sneeuwschuivers zijn bij Groenrijk ook nog eens in de aanbieding.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.