Home / archiefcentraal / bezopen feestganger raakt rijbewijs kwijt

bezopen feestganger raakt rijbewijs kwijt

De politie heeft in Wilp op de vroege ochtend van nieuwjaarsdag het rijbewijs van een 20-jarige automobilist uit Welsum ingenomen. De man was onder invloed van alcohol achter het stuur van zijn auto gestapt.

Hij deed dit ’s morgens vroeg op de parkeerplaats van discotheek Pampus aan de Knibbelallee in Wilp, terwijl veel bezoekers op dat moment vertrokken. Bij het wegrijden beschadigde hij een fiets van een bezoekster.

Bij een ademanalyse op het bureau blies de verdachte 735 ug/l. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd. De politie is bij een uitslag van 570 ug/l al verplicht om het rijbewijs in te vorderen. Bij een beginnend bestuurder ligt de lat voor invordering van het rijbewijs zelfs al op 350 ug/l.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.