bezopen feestganger raakt rijbewijs kwijt

De politie heeft in Wilp op de vroege ochtend van nieuwjaarsdag het rijbewijs van een 20-jarige automobilist uit Welsum ingenomen. De man was onder invloed van alcohol achter het stuur van zijn auto gestapt.

Hij deed dit ’s morgens vroeg op de parkeerplaats van discotheek Pampus aan de Knibbelallee in Wilp, terwijl veel bezoekers op dat moment vertrokken. Bij het wegrijden beschadigde hij een fiets van een bezoekster.

Bij een ademanalyse op het bureau blies de verdachte 735 ug/l. Hierop is zijn rijbewijs ingevorderd. De politie is bij een uitslag van 570 ug/l al verplicht om het rijbewijs in te vorderen. Bij een beginnend bestuurder ligt de lat voor invordering van het rijbewijs zelfs al op 350 ug/l.

Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.