back to the sixties en seventies

Bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg in Dalfsen is er op zondag 25 januari weer gezellige live muziek. Het partycentrum stuurde ons een aankondiging.

‘Die middag gaan we even terug in de tijd. Vanaf 16.30 uur zal Hans Invernizzi uit Zwolle een spetterend optreden verzorgen in de Sixties en Seventies stijl! Hij gaat er absoluut een mooi feestje van maken.

Als zanger/gitarist heeft Hans jarenlange ervaring met het verzorgen van intieme concerten, overal waar het gezellig moet zijn. Hij begeleidt zichzelf op elektrische gitaar en speelt veel bekende nummers uit de gouden jaren zestig en zeventig. Verzoekjes zijn welkom; als Hans uw favoriete nummer op het repertoire heeft staan, dan speelt hij het speciaal voor u. Hans’ motto: het is beschaafd en gezellig, het swingt, maar het is nimmer overheersend. Kijkt u maar eens op staging2.invernizzi.nl

Ook deze keer betaalt u geen entree. Daarvoor in de plaats gaan we weer met de pet rond. Dus: zondag 25 januari om 16.30 uur aan de Sterrebosweg in Dalfsen. Noteer het alvast in uw agenda. Zo komen we wel heel gezellig deze winter door!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.