actie kerken goed voor 105 kerstpakketten

De Kerstpakkettenactie van de kerken in de oude gemeente Heino heeft 105 pakketten opgeleverd. Zonder veel ophef heeft de gemeenschap van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis zich achter de oproep van de gezamenlijke kerken geschaard om met de feestdagen iets extra’s te doen voor hun dorpsgenoten, die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken.

Al enkele jaren werken de kerken in de voormalige gemeente Heino samen, maar het was de eerste keer dat de kerstpakkettenactie op deze manier vorm gegeven werd. De Diaconie en Caritas van alle kerken van de voormalige gemeente Heino willen iedereen hartelijk bedanken voor de bijdragen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.