aanmelden nldoet klussen voor 31 januari

Begin december 2014 hebben zo’n 350 organisaties de nieuwsbrief “NL DOET, Ommen doet mee!” ontvangen, waarin het Vrijwilligerssteunpunt Ommen alle vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties in Ommen oproept om mee te doen aan NL DOET op 20 en 21 maart 2015. Inmiddels zijn er in Ommen al 17 klussen aangemeld op de website staging2.nldoet.nl. Het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, zomerklaar maken van een moestuin of een spelmiddag met bewoners… Daarvoor is NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons Koninkrijk. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Het is een unieke kans om klussen te klaren, organisaties te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven.

Klussen kunnen aangemeld worden op staging2.nldoet.nl Als dit gebeurt vóór 31 januari 2015 is een financiële bijdrage (max. 400 euro) aan te vragen bij het Oranje Fonds (op=op). Zo kunnen benodigde klusmaterialen aangeschaft worden of een bus gehuurd voor het uitje van bewoners. Op de website staan alle voorwaarden en veel tips voor de invulling en organisatie van klussen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.