Home / archiefcentraal / 550 euro voor hospice dankzij kerstbomen

550 euro voor hospice dankzij kerstbomen

Deze groep heeft afgelopen jaar in december weer vele kerstbomen verzorgd in het dorp en verkocht nabij de stand van de katholieke kerk. Hiermee zijn ze met de vele voorbereidingen weken druk geweest en hebben daar weer en wind getrotseerd om de kerstbomen aan de man resp. vrouw te brengen.

Eerder kreeg het hospice al een zeer mooie 4 meter hoge boom aangeboden door deze groep en beloofd werd om dat dit komende najaar weer te gaan doen.

Het geld was bestemd voor sportvereniging SVD en ook de katholieke kerk kreeg een bedrag. Samen met het bestuur vonden ze het een mooie geste om een substantieel deel van de winst van de bomenverkoop weer aan het Hospice t huis de Pastorie te komen schenken. In de enveloppe die nu werd overhandigd zat het mooie bedrag van 550 euro. De co��nator en de bestuursleden van de vriendenstichting waren zeer verrast en erg vereerd met deze gift.

Namens het Hospice en de vrienden van het Hospice, zeer hartelijk dank voor deze bijzondere geste van de voetbalafdeling van sportvereniging SVD.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.