zwembadje midden op kruispunt

“Hebben ze net die hele weg van nieuw asfalt voorzien, hadden ze dan die plas water midden op het kruispunt ook niet op kunnen lossen?” Een goede vraag: al sinds jaar en dag staat het middenstuk van kruispunt Bos tussen Raalte en Raalte Noord na iedere regenbui onder water.

“Och, auto’s zijn nu eenmaal belangrijker dan fietsers”, voegde de vraagsteller er tijdens de Kerstdis aan toe.

Natuurlijke afvoer of een rioolputje is er niet. Dus het is iedere keer dom afwachten tot het water verdampt is. In deze tijd van het jaar kan dat lang duren. Steeds meer mensen hebben last van de plas, want het kruispunt wordt met het groter worden van Raalte Noord drukker en drukker. Tijd om het probleem bij de kop te pakken, zouden we zo denken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.