Home / archiefcentraal / zwembadje midden op kruispunt

zwembadje midden op kruispunt

“Hebben ze net die hele weg van nieuw asfalt voorzien, hadden ze dan die plas water midden op het kruispunt ook niet op kunnen lossen?” Een goede vraag: al sinds jaar en dag staat het middenstuk van kruispunt Bos tussen Raalte en Raalte Noord na iedere regenbui onder water.

“Och, auto’s zijn nu eenmaal belangrijker dan fietsers”, voegde de vraagsteller er tijdens de Kerstdis aan toe.

Natuurlijke afvoer of een rioolputje is er niet. Dus het is iedere keer dom afwachten tot het water verdampt is. In deze tijd van het jaar kan dat lang duren. Steeds meer mensen hebben last van de plas, want het kruispunt wordt met het groter worden van Raalte Noord drukker en drukker. Tijd om het probleem bij de kop te pakken, zouden we zo denken.

Lees ook

Webinar over opvoeden in twee huizen

RAALTE – Dinsdag 26 oktober om 20.30 houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.