zwaar illegaal vuurwerk in raalter huizen

De politie is dinsdagmorgen een woning in de wijk Olykampen in Raalte binnengevallen, omdat het sterke vermoeden bestond dat er illegaal vuurwerk aanwezig was. Ook een woning in Raalte Noord werd door d politie bezocht. Op beide adressen werd zwaar, illegaal vuurwerk aangetroffen.

De afgelopen weken kwamen er al diverse meldingen uit de wijk van vuurwerkoverlast. Het zware vuurwerk is door de politie in beslag genomen en zal worden afgevoerd.

De politie waarschuwt: “Heeft u illegaal vuurwerk en krijgen wij hier lucht van dan kunt u ons dus op visite krijgen. En voor het overige: blijf vuurwerkoverlast melden. Wij proberen er wat aan te doen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.