zaalvoetbal 2 daagse trekt 32 deelnemers

Aan de derde editie van de Zaalvoetbal tweedaagse van de Voetbal Academie hebben maandag 22 en dinsdag 23 december 32 fanatieke voetballertjes deelgenomen. De Voetbal Academie onder leiding van Daan Koerhuis organiseerde deze dagen in de Sporthal van SV Broekland. De dagen waren gevuld met veel wedstrijdjes, spelonderdelen en natuurlijk een toernooi.

Het idee om deze zaalvoetbal dagen te organiseren komt voort uit de zaalcompetitie die elke zaterdag wordt gehouden in Salland. Alle pupillen spelen dan onderling wedstrijdjes in de zaal. Gerichte training daarvoor is er echter nog niet en daar speelde De Voetbal Academie op in. Na twee dagen kon je echt merken dat er meer balcontrole was bij de spelers.

Vier enthousiaste trainers hadden allen een team van 8 spelers onder hun hoede. Met dat team deden ze behalve oefeningen ook mee aan het toernooi. Brazilie, Argentinie, Duitsland en Nederland waren de teamnamen. De trainers konden doormiddel van het traininersspel (latje trappen) ook punten binnen halen voor hun team. Het was Jasper Kok van Argentinie die dat het beste deed. Helaas wist zijn team de goede lijn niet door te zetten. Het was Brazilie onder leiding van Ruben Simons dat de zaalvoetbal 2-daagse 2014 heeft gewonnen.

In de eerste week van de zomervakantie organiseert De Voetbal Academie de voetbaldagen weer bij Wijhe’92. Dit jaar ook voor D en C spelers. Kijk voor meer informatie of voor foto’s van de zaalvoetbal 2-daagse op staging2.devoetbalacademie.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.