wsv maatje te groot voor overwetering

Overwetering heeft zondagmiddag met 3-1 verloren van WSV. In Apeldoorn was het duel in de Tweede Klasse J al voor rust beslist.

Grote man bij de Apeldoorners was Ife Odugwa. De aanvaller opende na twintig minuten de score en zorgde vlak voor rust voor de 3-0. Tussendoor werd dezelfde Odugwa gevloerd in het strafschopgebied, wat een strafschop opleverde voor WSV. Gino de Zeeuw wist wel raad met dit buitenkansje en pikte zijn doelpunt mee.

In de tweede helft nam WSV gas terug, maar Overwetering profiteerde niet. Pas in de extra tijd deed Bram van Bessen wat terug, maar de 3-1 was enkel voor de statistieken. Na de knappe overwinning van vorige week blijft Overwetering nu dus met lege handen, waardoor de ploeg niet weg komt uit de degradatiezone. Volgende week sluiten de groengelen de eerste seizoenshelft af met de thuiswedstrijd tegen KOSC.

Rechterrijtje 2J:

8. Suryoye 12 – 13

9. SDC 12 – 12

10. Overwetering 12 – 11

11. PH 12 – 11

12. KOSC 12 – 11

13. Wijhe 12 – 10

14. Lemelerveld 12 – 9

Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers 13 en 14 rechtstreeks. De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.