winterfair in heino

De zesde editie van de Heinose winterfair wordt op vrijdag 12 december gehouden. Dit keer tussen 16.00 uur en 21.00 uur in en om zaal Oortwijn.

Naast de Heinose ondernemers, zijn er ook veel particulieren aanwezig met een keur aan artikelen van kerstdecoraties en hobbymateriaal tot brocante en sieraden. Ook zijn er verschillende goede doelen aanwezig en zijn er natuurlijk kerstbomen te koop.

Ook buiten is het geheel gezellig aangekleed met kerstbomen, lichtjes en vuurkorven. Zorgboerderijs Zuz en Zo is aanwezig met een ezel en natuurlijk is ook de Kerstman van de partij. Als je bij hem een kleurplaat inlevert, maak je kans op een leuke prijs.

De Kerstman krijgt het druk deze middag en avond: Iedereen krijgt bij aankoop voor 5 euro bij een kraam op de Winterfair een bonnetje. Als je deze met je naam en eventueel je telefoonnummer inlevert, maak je ieder half uur kans op een leuke prijs en als klapper wordt aan het einde van de avond de winnaar van de hoofdprijs bekendgemaakt: Een diner voor vier personen bij restaurant Oortwijn.

Kijk voor meer informatie op staging2.winterfairheino.nl of http://staging2.facebook.com/WinterfairHeino

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.