wijhese winkeliers leren nieuwe klant kennen

“Best spannend om de vertrouwde aanpak van klanten en gasten helpen, af en toe los te laten.” Winkeliers en hun medewerkers uit Wijhe bereiden zich voor op ‘de nieuwe klant’. Daarom worden er in totaal vier ‘kennisavonden’ gehouden.

Iedere avond heeft een op maat geschreven programma en wordt geleid door professionals op het gebied van retail, service en winkelbeleving. Het doel: kennisdeling, onderlinge kruisbestuiving en het realiseren van een verdere kwaliteitsimpuls voor het winkelgebied.

“We zetten in Wijhe alles op alles om de hedendaagse consument maximaal van dienst te kunnen zijn”, aldus voorzitter van de ondernemersvereniging Tiny Bergevoet. “De retailwereld verandert snel en de concurrentie met andere winkelgebieden en internet is een feit. We scoren in Wijhe gelukkig altijd hoog als het gaat om persoonlijke bediening, beleving van het winkelgebied en de goede bereikbaarheid. Dat is mooi, maar we moeten natuurlijk ons stinkende best blijven doen om de gun-factor van de consument te blijven verdienen!”

Voor de tweede keer op rij was de zaal van de Longhorn in Wijhe afgelopen week goed gevuld met een kleine zestig ondernemers en medewerkers uit het winkelgebied Gastvrij Wijhe. Afgelopen week stond de ‘nieuwe consument’ centraal en zijn er in gemixte teams (medewerkers van verschillende winkels door elkaar heen) uiteenlopende situaties ‘onderzocht’ waarmee de fysieke winkels en horeca gelegenheden in ons dorp steeds vaker te maken krijgen.

“Fantastisch om te zien hoe iedereen zijn visie en ervaringen deelt en we sámen tot nieuwe inzichten komen. De reacties in de zaal weerspiegelen de passie van de medewerkers uit ons gebied en daar zijn we beretrots op natuurlijk! We kijken dan ook met veel vertrouwen naar de toekomst en we dagen de consument graag uit om zelf te komen ervaren of Gastvrij Wijhe haar naam eer aan doet!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.