wesepe verliest uitduel van venl

In klasse 5H heeft Wesepe het uitduel bij V&L met 4-2 verloren. Vorige week wist Wesepe nog te winnen van Terwolde met 1-0. V&L verloor toen met 2-1 van Twello.

Het eerste doelpunt werd gemaakt in de 26e minuut. Eduard van den Beld schoot een bal van afstand prachtig in de kruising namens de thuisploeg. V&L drukte door en wist nogmaals te scoren. De ruststand werd hierdoor op 2-0 gezet.

Het werd voor Wesepe een bijna onmogelijke opgave om nog te kunnen winnen. Toch maakte Wesepe de aansluitingstreffer. Dit ging door middel van een benutte penalty door Rik Middeldorp. Diezelfde Rik Middeldorp mocht in de 77e minuut nogmaals aanleggen vanaf elf meter. Hij faalde niet en zette de stand op 2-2. De wedstrijd kon dus weer alle kanten op. V&L antwoordde echter snel en scoorde slechts drie minuten later, 3-2. Wesepe deed wat het kon, maar kwam niet meer tot scoren. V&L gooide de wedstrijd in de laatste minuut pas echt op slot door de 4-2 te maken. Dit was tevens de eindstand.

V&L stijgt nu in de middenmoot en staat nog maar één punt onder Wesepe. Door het verlies moet Wesepe de zesde positie afstaan. Volgende week speelt Wesepe thuis tegen Gorssel. V&L speelt dan de uitwedstrijd tegen Wissel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.