welkoop geeft vuurwerkles op scholen

Welkoop Raalte helpt scholen een handje om veilig het nieuwe jaar in te knallen. Paulien Akkersdijk van Welkoop heeft namelijk de kinderen van groep 7 en 8 van de St. Antoniusschool in Marienheem les gegeven over het veilig afsteken van vuurwerk.

In de les werd niet alleen verteld hoe vuurwerk gemaakt wordt en welke typen vuurwerk er zijn, maar ook welke regels aan vuurwerk verbonden zijn. Ook werd de kinderen uitgelegd wanneer vuurwerk legaal is en wanneer illegaal. Daarnaast kregen de kinderen tips hoe zij zelf zo veilig mogelijk om konden gaan met vuurwerk.

Tijdens de les liet Paulien zien welke veiligheidsartikelen gebruikt kunnen worden bij het afsteken van vuurwerk. Tot slot kregen de kinderen hoe vuurwerk er eigenlijk van binnen uitziet en bovenal hoe ze veilig kunnen omgaan met vuurwerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.