welkom in salland bord wordt weggehaald

“Door de plaatsing van dit bord is de veiligheid voor ons afgenomen. Het bord belemmert het zicht voor het verkeer vanaf de Hagenweg, omdat het niet zichtbaar is of er verkeer vanaf Heino komt rijden,” schreven de bewoners aan de gemeente.

De gemeente laat er dan ook geen gras over groeien. “We hebben besloten om het bord weg te halen. Het bord is een prototype en is als tijdelijk bord geplaatst,” stelt een woordvoerder van de gemeente Raalte. “Vooruitlopend op de campagne om Salland meer zichtbaar te maken is dit tijdelijke bord geplaatst. Het betreft een prototype dat door Piet Zoon, vlak voor zijn vertrek als burgemeester, is onthuld als start van de campagne. Nu het bord als onveilig wordt ervaren, wordt dit tijdelijke bord weer verwijderd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.