Home / archiefcentraal / vvd voor nieuwbouw de korenbloem

vvd voor nieuwbouw de korenbloem

“Wat ons betreft is het niet de vraag óf De Korenbloem in aanmerking dient te komen voor nieuwbouw, maar wanneer. We begrijpen dat op dit moment de gemeente nog niet over voldoende financiële middelen beschikt, maar dat mag niet betekenen dat dan ook de deur wordt dichtgegooid”.

De fractie roept het college van burgemeester en wethouders op om in goed overleg met de directie van De Korenbloem en MijnPlein (de koepelorganisatie waar De Korenbloem onder valt) tot oplossing te komen.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.