volle zaal voor optredens de stuwzangers

De belangstelling was zeer groot tijdens een drietal sessies van Shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren bij ‘Het Boskamp ‘ aan de Sterrebosweg 2 tussen Heino en Dalfsen. Het 1e optreden was gepland om 14.30 u. maar om 13.30 u. was reeds een groot deel van de zaal bezet. Super!

Willy Schrijver van ‘Het Boskamp’ was zeer tevreden. Zoveel mensen die van heinde en verre na zijn geweldig gelegen locatie kwamen. Uit Zaanstad, Loosdrecht, Kampen, Dedemsvaart, Zwolle noem maar op, overal kwam men vandaan om de Stuwzangers uit Vilsteren te horen zingen en bezig te zien o.l.v dirigent Flip Jonkman uit Heino.

Het werd een bijzondere samenkmost. Op een gegeven moment werd er zelfs 1 groot koor geformeerd. Het dak ging er bijna af daar in ‘Het Boskamp’. ‘Stuwzangers’ waren o.l.v. hun dirigent in zeer goede doen! De begeleiding bestond uit saxofoon, 3 accordeons, gitaar en slagwerk.

Nieuw was ditmaal ‘Gitarre und dass mehr’ en ‘de uitsmijter’ ‘Bye Bye Bis Morgen’. Het was aldaar zo gezellig dat nadien zeer velen vele gerechten uit de keuken heerlijk deed smaken!!

Het volgende optreden bij dezelfde locatie is reeds gepland voor volgend jaar: Zondag 6 december. Ook wordt er gedacht aan een buiten optreden in de zomer. Het 42e optreden van ‘De Stuwzangers’ dit jaar werd een groot succes!

staging2.destuwzangers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.