vind de uv spot en het is genieten geblazen

We zijn de eersten om het toe te geven. Het is een wat ondeugende kop boven dit verhaal. Kan dat niet anders? Natuurlijk wel, maar soms is het goed om even te prikkelen en uit te dagen. Het is in ieder geval koren op de molen van Adri Bults van UV Spot uit Deventer. Met zijn bedrijf in drukwerkveredeling is hij namelijk de gehele dag bezig met prikkelen en uitdagen. “Wij zorgen voor onderscheidend drukwerk.”

Heeft u nog nooit gehoord van (de) UV Spot? Dat is misschien niet zo vreemd, want hoewel Bults zichzelf al bijna vijf jaar eigen ondernemer mag noemen, is het merendeel van de klanten afkomstig uit of heeft het in ieder geval een relatie met de grafische industrie. “In feite kun je ons werk omschrijven als een soort bypass in het proces van ontwerp naar eindproduct. Het is een extra stap nadat het drukwerk van de pers rolt en voordat het naar de afwerker gaat. De klant kan dan besluiten om het drukwerk te laten verfraaien met laminaat en/of UV spotlak.”

De grafisch georiënteerde bedrijven weten de weg naar UV Spot goed te vinden. Niet alleen in Oost-Nederland, want de crisis heeft wel gezorgd voor enige verschraling in het aanbod, maar ook landelijk (van Groningen tot Goes) en zelfs internationaal (België en Duitsland). Een duidelijk signaal dat het met de kwaliteit wel goed zit en dat de hoge servicegraad overal enorm wordt gewaardeerd.

Goud- en zilverfolie

UV Spot richt zijn pijlen niet alleen op de grafische sector. Overige bedrijven en zelfs particulieren kunnen rechtstreeks contact opnemen voor het lamineren en/of spotlakken van drukwerk. Dan kun je denken aan brochures, maar ook aan visitekaartjes en bijzondere uitnodigingskaarten. “Wil je als bedrijf meer uitstraling, dan is het zeker een overweging. Je kunt er hele mooie dingen mee doen en met de kosten valt het reuze mee. Als je ziet wat er aan promotie en reclame wordt uitgegeven…”, laat de Lemelervelder bewust een stilte vallen.

Aangezien ook hij slechts 24 uur in een dag heeft en het dus gewoon aan tijd ontbreekt om vaak de boer op te gaan, lijkt Salland Zakelijk het geijkte middel om ondernemers in de regio te wijzen op zijn vakmanschap. Hij verrijkt hét promotiemagazine voor het Sallandse bedrijfsleven immers al jaren van een fraaie laminaatlaag.

Het mooie van UV Spot is dat het zich richt op de digitale variant van drukwerkveredeling. Dat betekent in theorie dat je al voor één vel papier in Deventer terecht kunt. Aangezien de opstartkosten veel lager zijn dan bij de concurrentie, die gebruik maakt van de traditionele zeefdruktechniek, is het ook voor ondernemers met relatief kleine oplages interessant om in zee te gaan met UV Spot. “In algemene zin kun je stellen dat we efficiënter, sneller en goedkoper zijn.”

In de race om het meest onderscheidende drukwerk heeft Bults overigens nog een nieuwtje. Vanaf april 2015 kan hij in eigen huis namelijk ook werken met goud- en zilverfolie. Dit systeem – Digi-Foil genaamd – is ideaal voor de afwerking van reclame- en promotiedoeleinden. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingen, kalender, brochures, kerstkaarten en andere uitnodigingen. “Waarom die nieuwe investering”, herhaalt hij de vraag. “Ik heb vertrouwen in een zonnige toekomst. Ik merk echt dat er sprake is van een kantelpunt en dat bedrijven meer zin krijgen om te investeren. En hoe kun je je als bedrijf beter promoten dan door jouw drukwerk in de spotlight te zetten?”

UV Spot digitale drukwerkveredeling

Staverenstraat 13

7418 CJ Deventer

T 0570 624 213

E: info@uv-spot.nl

I: staging2.uv-spot.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.