vijf winnaars bij veldrijden in lemelerveld

Rondom Zwembad Heidepark in Lemelerveld werd zondag de jaarlijkse GOW Veldrit verreden. In diverse categorieën werd door de deelnemers gestreden voor een mooie uitslag. Door de organisatie was een bochtig parcours uitgezet. Dit vergde de nodige concentratie van de deelnemers.

Bij de Masters 50+ reed Dienand Broekhuis uit Lemele soeverein naar de overwinning. In de andere masters categorie, Masters 40+, was het oud-Lemelervelder Gert Stappenbelt die de zege pakte voor Jörgen Brok.

In de categorie Nieuwelingen was het Stijn Kalvenhaar uit Wierden die zijn tweewieler als eerste over de finish zette. Lyan Rensen pakte bij de Dames alweer haar tweede GOW-overwinning dit seizoen gevolgd door Marianne de Vegt en Irene Gerritsen op de plaatsen twee en drie. Haar ploeggenoten Jordy Luisman en Jeroen Wessel finishten als eerste en tweede in de categorie Elite/Beloften/Amateurs voor Erik van Laar op plek drie.

De volledige uitslagen worden zo snel mogelijk gepubliceerd op ww.gow.nu

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.