Home / archiefcentraal / veel bezoekers op kerstshow groenrijk

veel bezoekers op kerstshow groenrijk

De Sallandse Outdoor Kersthow van GroenRijk Raalte, heeft afgelopen weekend vele honderden, misschien wel enkele duizenden bezoekers getrokken. De kerstshow bij het tuincentrum werd dit jaar in samenwerking met Korbeld Verhuur en de Leeren Lampe georganiseerd.

Op de Kerstshow kon je terecht voor alle mogelijk inspiratie voor de komende feestdagen. Originele (doe-het-zelf-)versieringen met groen als basis, maar ook kleuradvies en de laatste trends kon je tot je nemen.

Zaterdag en zondag was het gezellig druk bij GroenRijk, hoewel de laatste van de twee dagen de meeste bezoekers getrokken lijkt te hebben. Beide dagen waren er verschillende koren die muziek ten gehore brachten. De muziek kon je lekker tot je laten komen op het horecaplein, waar je een kop koffie, thee of nog beter glühwein en warme chocolademelk kon krijgen. Ook aan verse oliebollen was gedacht.

Korbeld Verhuur leverde alle benodigde materialen voor de organisatie van de Kerstshow. De Leeren Lampe was verantwoordelijk voor de totale organisatie van de Kerstshow.

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Home / archiefcentraal / veel bezoekers op kerstshow groenrijk

veel bezoekers op kerstshow groenrijk

Op de Kerstshow kon je terecht voor alle mogelijk inspiratie voor de komende feestdagen. Originele (doe-het-zelf-)versieringen met groen als basis, maar ook kleuradvies en de laatste trends kon je tot je nemen.

Zaterdag en zondag was het gezellig druk bij GroenRijk, hoewel de laatste van de twee dagen de meeste bezoekers getrokken lijkt te hebben. Beide dagen waren er verschillende koren die muziek ten gehore brachten. De muziek kon je lekker tot je laten komen op het horecaplein, waar je een kop koffie, thee of nog beter glühwein en warme chocolademelk kon krijgen. Ook aan verse oliebollen was gedacht.

Korbeld Verhuur leverde alle benodigde materialen voor de organisatie van de Kerstshow. De Leeren Lampe was verantwoordelijk voor de totale organisatie van de Kerstshow.

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.