veel belangstelling eerste energy tournooi

Veel gespannen koppies zaterdagmorgen in sporthal de Slaghen. Niet alleen van de kinderen. De organisatie zet de laatste puntjes op de i om de deelnemende kinderen een mooie dag te bezorgen. Alle springtoestellen, valmatten, tumblingbaan, trampolines worden nog even gecheckt. Staat alles op de juiste plek? Na weken sprongen te hebben geoefend mogen de kinderen nu laten zien wat ze kunnen. Salto’s, draaien in de lucht, hurksprongen, skatesprongen! We zien het allemaal voorbij komen. De kinderen genieten zichtbaar, en iedereen doet zijn uiterste best om de mooiste sprongen te laten zien. Tijdens de dag zijn er drie wedstrijden te volgen. De jongste recreatie groepen mogen als eerst van start. Het is een spannend moment, zo’n eerste echte wedstrijd! Maar de kinderen laten zich van hun beste kant zien, en er worden mooie resultaten gehaald. Binnen elke groep worden drie prijzen verdeeld. de eerste, tweede en natuurlijk derde plek. Heel bijzonder is dat de tweelingzusjes Lynthe en Myrthe Camping exact dezelfde scores hebben behaald, en samen een mooie tweede plek krijgen voor Meisjes groep 7/8.

Ondertussen worden er in het publiek lootjes verkocht. Door heel veel bedrijven en winkels zijn mooie prijzen beschikbaar gesteld, die gedurende de dag steeds nog worden aangevuld. Bloemen, waardebonnen, speelgoed, accessoires. Alle betreffende sponsors heel erg bedankt voor de prijzen! Natuurlijk is er ook koffie, thee en wat lekkers te koop in de ontvangsthal. De activiteitencommissie is druk om alles om de wedstrijden heen soepel te laten verlopen. Er wordt gezorgd voor de juryleden, trainers, deelnemende kinderen en publiek. Esmee laat met haar Streetdance groep een mooie demo zien, en na de demo mogen alle kinderen meedoen en wordt er in korte tijd een leuke dansmove aangeleerd. Ook de Toestelselectie en Acrogym laten prachtige demo’s zien.

Aan het einde van alle wedstrijden vraagt voorzitter en ladyspeaker van de dag, Hetty Timmerman de winnaar van de Grote Clubactie naar voren. Niels Zwinselman heeft maar liefst 29 loten verkocht! Daarvoor krijgt hij een mooie gevulde rugtas met onder andere een Energy T shirt. Voor de afgelopen Eieractie zijn Mirthe de Lange en Nicole Grotemarsink de topverkopers geweest. Per abuis is hier vandaag geen moment voor geweest om ze in het zonnetje te zetten. Dit was wel de bedoeling. Mirthe heeft ondertussen haar gewonnen nieuwe recreatiepakje ontvangen. Nicole, jouw bon komt eraan hoor! Jan van de Kooij heeft weer een hoop mooie foto’s gemaakt, die hieronder te zien zijn! Ook staan de uitslagen benoemd.

We willen iedereen die zich heeft ingezet voor dit Energy toernooi heel hartelijk bedanken. Organisatie, vrijwilligers, leiding, sponsors, kinderen en ouders, en publiek! Zonder jullie was er geen toernooi!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.