Home / archiefcentraal / van gaal have you heard of pec zwolle

van gaal have you heard of pec zwolle

Louis van Gaal heeft in aanloop naar het duel tussen Manchester United en Southampton een bijzondere vergelijking gelegd met PEC Zwolle. De oefenmeester gaf PEC tijdens de persconferentie als voorbeeld van het feit dat in iedere competitie wel een verrassing opduikt.

In zijn beste Engels vroeg Van Gaal aan de media of ze ooit gehoord hadden van de club PEC Zwolle. De coach was verrast toen een vrouwelijke reporter bevestigend antwoordde. “Yes? That’s amazing”, aldus Van Gaal. Hij vervolgde zijn verhaal: “Zwolle is een Nederlandse club die lijstaanvoerder is geweest. Dat heeft zes tot acht wedstrijden geduurd. Het gaat echter om de positie op de ranglijst in mei.”

Het fragment vind je via de deze link.

Lees ook

Grote Clubactie weer van start

REGIO – De Grote Clubactie is weer begonnen. Sinds afgelopen zaterdag verkopen leden van verenigingen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.