tweehonderd deelnemers voor atb dhuzes

De ATB d’HuZes heeft zondag ongeveer tweehonderd deelnemers naar de Lemelerberg getrokken. Het was de tweede editie van dit evenement in de omgeving van Lemelerveld. ATB d’HuZes werd georganiseerd door Team Sukerbiet in samenwerking met Cycling Lemelerveld.

Met iets meer dan 200 deelnemers kan terug gekeken worden op een geslaagd evenement waarbij een mooi bedrag opgehaald werd voor de goede doelen. De dag begon mistig, maar in de loop van de dag kwam de zon erbij. Ondanks de vele regen van afgelopen vrijdag lag het parcours er goed bij.

De deelnemers konden de ATB-route op de Lemelerberg tot wel zes keer afleggen, wat dan ook door velen werd gehaald. Elke ronde had een lengte van 13 kilometer en 182 hoogtemeters, dus na 6 rondes was er ruim 78 kilometer afgelegd met meer dan 1000 hoogtemeters.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.