Home / archiefcentraal / tweede kerstdag bij de leeren lampe

tweede kerstdag bij de leeren lampe

De Leeren Lampe is op vrijdag 26 december traditiegetrouw weer geopend. Dit keer met een bomvol programma en vier verschillende zalen. In de Music Factory DJ Total Tommy en Artistic Raw. In de Theaterzaal live muziek met de band Kroepin en DJ Kappa. In de clublight de lekkerste Moombahton met DJ Pim Pots en in de Brouwersbar oergezellige Après Ski muziek.

De deur gaat om 22.30 uur open en de avond duurt tot 3.00 uur. De bussen rijden uitsluitend op reservering. Dat dient vóór vrijdag 22.00 uur te gebeuren via via info@deleerenlampe.nl of 0572 – 355 855.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.