twee keer baby op toneel bij kans plus

Zondagmiddag werd onder haar inspirerende leiding door kinderen van theatergroep “een plekje op het podium”samen met mensen met een beperking het kerstfeest gevierd in een volle zaal Zwakenberg in Raalte.

Als voorganger was dit keer ds.Bruining bereid gevonden. Zoals gebruikelijk werd zowel hij als Annette regelmatig verrast door rake opmerkingen of aktie buiten het script. Fenomenaal! De Melodies onder leiding van Willie Jansman speelden weer de sterren van de hemel.

Drummerboy Leon gaf het gelijknamige kerstnummer als solo heel mooi vorm. 4 jonge meiden zongen alsof ze meededen voor The Voice. De voorzitter kon alleen maar afsluiten met grote bewondering en dank uit te spreken aan de vele vrijwilligers die een groots kerstfeest als dit, jaar in jaar uit weer mogelijk maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.