Home / archiefcentraal / treinreiziger mishandelt reisgenoot

treinreiziger mishandelt reisgenoot

De politie heeft dinsdagochtend in Olst een 40-jarige man uit Eindhoven aangehouden voor het bedreigen en slaan van een medetreinpassagier. In de trein gedroeg de Eindhovenaar zich rond 09.00 uur vervelend richting medepassagiers.

Toen een 39-jarige man hem hierop aansprak werd hij geslagen en bedreigd. Conducteurs wisten de man uit Eindhoven aan te houden en hielden hem tot de komst van de politie in de trein onder bedwang. Hij is vervolgens door agenten voor verhoor overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.