toekomst weghorst aan zijden draadje

en over.

Over de horeca in het nieuwe Tijenraan stelde Hiemstra donderdag: “Het moet meer een sportuitstraling krijgen en zich minder richten op mensen van buiten. We gaan op zoek naar een ondernemer die het wil exploiteren, dat zóu Weghorst kúnnen zijn, maar we geven Weghorst geen voorkeurspositie.”

Arjan Weghorst, de huidige uitbater, laat er ook weinig onduidelijkheid over bestaan. “De exploitatie in dit plan is voor geen enkele partij haalbaar. Wij willen graag over, maar dit ga ik gewoon niet doen. Het is nu hopen op de laatste strohalm, de gemeenteraad.”

De gemeenteraad nam het al eerder voor Weghorst op. Toen moest de wethouder in gesprek met de horecaondernemer om toch andere mogelijkheden te verkennen. Dat is niet naar gelieven van Weghorst gebeurd. “Als ik in de gemeenteraad had gezeten, had ik me toch wel een beetje gepiepeld gevoeld,” aldus de uitbater. “Maar voor alsnog wil ik er niet te veel woorden aan vuil maken. Ik wil eerst alle opties open houden.”

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.