Home / archiefcentraal / tankstation nieuw heeten wil naar rondweg

tankstation nieuw heeten wil naar rondweg

Hoewel de wens van Hartholt Olie eigenlijk in strijd is met het geldende bestemmingsplan, wil het bestuur van de gemeente Raalte best een uitzondering maken voor het tankstation. Daarvoor moet de gemeenteraad nog wel akkoord gaan met de plannen. Ook de provincie moest groen licht geven voor de bouwplannen in het buitengebied.

De provincie gaat akkoord, op voorwaarde dat er ‘aan landelijke inpassing’ wordt toegepast. Er moet een groenstrook aangelegd worden. En als de gemeenteraad akkoord gaat, wordt het oude tankstation gesloopt nadat het nieuwe tankstation in gebruik is genomen.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.