Home / archiefcentraal / stichting fooruit dankt oude vervoerder tcr

stichting fooruit dankt oude vervoerder tcr

Stichting Fooruit uit Deventer gaat morgen (donderdag) met een delegatie naar TCR Raalte om de medewerkers te bedanken voor alle jaren trouwe dienst aan haar WMO Vervoer. Aangezien hier per 1 januari 2015 een nieuwe vervoerder komt, wil Fooruit haar ‘oude’ vervoerder nog eens in het zonnetje zetten.

“Het was even passen en meten met de drukke agenda van de heren Roescher (Eigenaren van TCR, red.), maar het is gelukt”, laat de stichting weten. “Donderdagmorgen 18 december verzamelen we om 09:00 uur bij Banketbakkerij Lentelink aan de T.G. Gibsonstraat. Een stief kwartiertje later komt de opvallende, gesponsorde spelersbus van de Go Ahead Eagles bij Lentelink voorrijden.”

Die bus wordt ter plekke ingeladen met honderd Braillechocoladeletters met tekst AUB en één grote slagroomtaart in de kleuren rood en geel met een bijpassende tekst erop. Verder zijn het de passagiers die de bus vullen, waarna de bus vertrekt richting Raalte.

“Bij aankomst zal onze voorzitter Jos Fleskes een woordje doen en we overhandigen de letters aan de chauffeurs. De mooie taart geven we aan de medewerkers op het kantoor met een bedankbrief er bij. Misschien heeft TCR nog wel een bijzonder nieuwtje te vertellen. In ieder geval vertrekken we weer met de bus rond de klok van 10:45 uur.”

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.