sterrebos midwinterwandeling in dalfsen

Op zondag 14 december ook nu weer met medewerking van de midwinterhoornblazers uit Dalfsen. Tevens zullen die weer een demonstratie verzorgen op het terras. Dan kunt u in het echt zien hoe zo’n midwinterhoorn wordt gemaakt.

De wandeling start vanaf 12.30 uur bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen. Kosten van een routebeschrijving slechts 1 euro. De datum is zondag 14 december. Dit is jaarlijkse een grote happening.

Bij terugkomst kunt u binnen nog even lekker opwarmen met glühwein, balkenbrij of snert. Maar het kan ook met warme chocolademelk of iets anders zijn. De uitgezette route is 11,5 km en niet geschikt voor kinder- en wandelwagens.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.