st imelda heeft er gediplomeerde imkers bij

De cursisten van de Sallandse bijenvereniging Sint Imelda die dit jaar de cursus bijenhouden gevolgd hebben, hebben onlangs hun diploma uitgereikt gekregen. Hiermee kregen ze het bewijs dat ze de praktijklessen en de theorie met goed resultaat hebben gevolgd en dat ze nu in staat zijn voor hun eigen bijenvolken te zorgen.

Ook komend jaar geeft Sint Imelda weer een cursus bijenhouden. Eind maart zijn er twee oriënterende theorieavonden, in april wordt weer gestart met praktijklessen. Mensen die het imkeren willen leren wordt onder de hoede van een praktijkbegeleider geleerd hoe ze voor hun eigen bijenvolk moeten zorgen. In het najaar volgen dan enkele theorielessen om het geleerde te onderbouwen en uit te diepen.

Voor meer informatie kijk op staging2.imkersraalte.nl of mail met Johan Wichink: johanwichink@hetnet.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.