Home / archiefcentraal / sportbedrijf vanaf 1 januari zelfstandig

sportbedrijf vanaf 1 januari zelfstandig

Wethouder Gosse Hiemstra heeft woensdag zijn handtekening gezet onder de statuten van Sportbedrijf Raalte B.V. Met de ondertekening is de officiële oprichting een feit en de verzelfstandiging van het sportbedrijf per 1 januari 2015 gerealiseerd. Voor de sportverenigingen komt er door de verzelfstandiging een duidelijkere scheiding tussen gemeentelijk beleid en uitvoering door het Sportbedrijf.

De kwaliteit in dienstverlening die het sportbedrijf de afgelopen jaren heeft geboden, blijft volgens het sportbedrijf even hoog. “Het Sportbedrijf staat midden in de samenleving en luistert naar de vraag van inwoners, verenigingen en maatschappelijke partners. Enerzijds om het huidige aanbod verder te optimaliseren, anderzijds om nieuw aanbod te ontwikkelen.”

De Raad van Commissarissen houdt toezicht op de algemene gang van zaken binnen het Sportbedrijf. De Raad van Commissarissen bestaat uit voorzitter Herman Holtmaat (Luttenberg, procesmanager en actief betrokken bij Stichting Sportbelangen Luttenberg), Jeroen de Vries (Raalte, bedrijfskundige en betrokken bij een lokale sport) en Louis Peeters (voormalig inwoner Heeten, organisatieadviseur en oud directeur-bestuurder Mijn Plein Raalte). Er is nadrukkelijk gezocht naar personen die affiniteit met sport hebben, die weten wat er leeft in Raalte en die specifieke kennis meebrengen.

In het begin van het nieuwe jaar zal het nieuwe Sportbedrijf zich nadrukkelijk profileren en presenteren richting klanten, de sportverenigingen en haar overige partners. Iedereen die nu al ideeën en suggesties met het Sportbedrijf wil delen of gezamenlijke kansen wil verkennen, is van harte welkom.

Maak daarvoor een afspraak door een e-mail te sturen naar info@sportbedrijfraalte.nl of te bellen naar (0572) 347 950. Meer informatie over het Sportbedrijf Raalte en haar diensten is te vinden op de website www.sportbedrijfraalte.nl .

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.