spannende finale bl bij ruiterdagen

Laura Platzer en Ton Coremans hebben gisteren de Gouden Aar gewonnen tijdens de Sallandse Ruiterdagen. Deze avond werden de B en L finales verreden.

Laura Platzer won in de klasse B. Een tweede prijs was er voor Danjel Holterman. Zij wist zich met twee paarden te plaatsen voor de finale. Met beide paarden reed zij een mooie baragerit wat uiteindelijk goed was voor een 2e en 4e plaats. Een 3e prijs was er voor Sterre van Breen uit Haarle. Cynthia Krosman van de organiserende vereniging de Heemruiters veroverde de 6e prijs. Met haar paard Ce-Ce wist zij een snelle barragerit te rijden, maar kreeg helaas vier strafpunten vanwege een balk.

De zeer spannende L finale is uiteindelijk gewonnen door Tonny Coremans. Door korte lijnen te rijden en het tempo goed hoog te houden wist hij zijn concurrentie voor te blijven. Hij reed dit parcours met zijn nog maar vijfjarige paard Elitaire C (Lupicor x Cantos). Tonny Coremans: “Dit jaar kan niet mooier afgesloten worden. Het wordt een latertje vanavond voordat wij thuis zijn, maar dat is het zeker waard!” Kim Bekhuis eindigde op een tweede plaats met 0.03 seconden verschil met nummer 1. Een zeer net gereden parcours was er voor nummer drie, Kimberley Winsingh uit Raalte.

Vanavond om 19.30 uur wordt er gestreden om de M/ Z en ZZ finale. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de toegang is gratis. Je vindt manege Bartels van De Heemruiters aan Boetelerveldweg 7 in Mariënheem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.