slogan bouwhuis slechtste van het land

Het bedrijf Bouwhuis Enthoven uit Raalte is met de slogan “Always in egg-tion for you’ in de race voor de titel ‘slechtste slogan van Nederland’. Het eeuwenoude bedrijf biedt klanten een volledig assortiment eiproducten aan en heeft de slogans op haar eigen vrachtwagens staan.

De verkiezing is in het leven geroepen door Slechte Slogans. Op de website staging2.sloganverkiezing.nl kan iedereen stemmen op de slechtste slogan. Er is door het bedrijf een selectie gemaakt van tien slechte slogans.

Initiatiefnemers van Slechte Slogans zijn Christine Liebrecht en Tefke van Dijk, zo valt te lezen op de website van de verkiezing. Liebrecht is Neerlandica en Communicatiewetenschapper. Ze is docent aan de Universiteit van Amsterdam en de Radboud Universiteit Nijmegen en geeft cursussen over de communicatie van organisaties en de wijze waarop boodschappen zijn geformuleerd. Naar dit laatste doet ze ook onderzoek. Onder de naam c.comm is Christine freelance tekstschrijver en communicatieadviseur.

Van Dijk is freelance journalist, tekstschrijver en redacteur bij De Schrijfzolder. Vanuit project Food for music schreef ze samen met Nienke van Hunen kookboek Bandeet, over muziek en eten. Naast Slechte Slogans coördineert ze de blogs OudersOnderling (voor en door ouders) en 30to30 (over dertigers wereldwijd). Ook analyseert ze boodschappenbriefjes voor Volkskrant Magazine.

Je kunt nog stemmen tot 14 december 12.00 uur op staging2.sloganverkiezing.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.