sinterklaas zelf in zonnetje gezet

Sinterklaas is gewend om uit te delen en dat doet hij met liefde en plezier. Maar wanneer krijgt hij zelf eigenlijk een leuk cadeau? Voor de mannen van de Ronde Tafel Raalte was dat afgelopen donderdagavond aanleiding voor een verrassingsbezoek aan de dependance van de Goedheiligman in Raalte.

Voorzitter Giel Booijink overhandigde de verbouwereerde Sint een cheque van maar liefst 800 euro. Hij sluisde dit meteen door naar het plaatselijke Sint Nicolaas Comité dat een goede besteding weet voor het onverwachte extraatje. De club van zo’n 250 (!) vrijwilligers gebruikt het geld voor de aanschaf van dure pakken van de Hulpsinterklazen en zijn Pieten of de inkoop van pepernoten en strooigoed. Indirect komt het dus ten goede aan alle kinderen, ook degenen uit kansarme gezinnen waar eigenlijk geen geld is om Sinterklaas te vieren.

Dit sluit mooi aan bij de actie die Ronde Tafel Raalte drie weken geleden voerde voor de Stichting Jarige Job.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.