Home / archiefcentraal / sint bezoekt cbs ichthus

sint bezoekt cbs ichthus

Op vrijdag 5 december is de Sint met zijn Pieten op CBS Ichthus geweest. Alle oudste maatjes hadden hun jongere maatje opgehaald en om 9 uur stonden wij allemaal buiten te wachten op de Sint. Het duurde even. Gelukkig liep er een politieagent die de straat voor de Sint vrij hield. Dat was ook wel nodig bleek later, want Sint en de Pieten zaten op een mooie rode bank op voorlader van een echte John Deere bestuurd door de hulppiet. Nadat ze waren afgestapt en welkom waren geheten door de politieagent, gingen we allemaal gauw naar binnen, waar het feest in elke groep op eigen wijze werd gevierd. We bedanken de Sint en zijn Pieten en hopen dat hij volgend jaar weer van de partij is op de Ichthus.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.