sint bezoekt cbs ichthus

Op vrijdag 5 december is de Sint met zijn Pieten op CBS Ichthus geweest. Alle oudste maatjes hadden hun jongere maatje opgehaald en om 9 uur stonden wij allemaal buiten te wachten op de Sint. Het duurde even. Gelukkig liep er een politieagent die de straat voor de Sint vrij hield. Dat was ook wel nodig bleek later, want Sint en de Pieten zaten op een mooie rode bank op voorlader van een echte John Deere bestuurd door de hulppiet. Nadat ze waren afgestapt en welkom waren geheten door de politieagent, gingen we allemaal gauw naar binnen, waar het feest in elke groep op eigen wijze werd gevierd. We bedanken de Sint en zijn Pieten en hopen dat hij volgend jaar weer van de partij is op de Ichthus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.