Home / archiefcentraal / shantykoor de stuwzangers op kerstmarkt

shantykoor de stuwzangers op kerstmarkt

Shantykoor ‘de Stuwzangers’ begeeft zich niet al te vaak in het kerstgebeuren maar gisteravond zong het Vilsterse koor tijdens de kerstmarkt in Nieuwleusen. Verder musiceerde aldaar op de grote ‘muziekkoepel’ ‘Koor zonder naam’ uit Dedemsvaart.

Zeker ook vanwege de gunstige weersomstandigheden kon ook het Shantykoor zich duidelijk laten horen tijdens de grote kerstmarkt in Nieuwleusen. Het was ‘druk’ op de Markt in Nieuwleusen. Shantykoor ‘de Stuwzangers’ o.l.v. Flip Jonkman sloot zo een fantastisch jaar af met maar liefst 43 optredens!

www.destuwzangers.nl

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.