shantykoor de stuwzangers op kerstmarkt

Shantykoor ‘de Stuwzangers’ begeeft zich niet al te vaak in het kerstgebeuren maar gisteravond zong het Vilsterse koor tijdens de kerstmarkt in Nieuwleusen. Verder musiceerde aldaar op de grote ‘muziekkoepel’ ‘Koor zonder naam’ uit Dedemsvaart.

Zeker ook vanwege de gunstige weersomstandigheden kon ook het Shantykoor zich duidelijk laten horen tijdens de grote kerstmarkt in Nieuwleusen. Het was ‘druk’ op de Markt in Nieuwleusen. Shantykoor ‘de Stuwzangers’ o.l.v. Flip Jonkman sloot zo een fantastisch jaar af met maar liefst 43 optredens!

staging2.destuwzangers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.