sfeervolle kerst koopzondag in heino

Het centrum van Heino is zondag 21 december volop in kerstsferen tijdens de Kerst Koopzondag. Vele winkels zijn deze dag van 13.00 tot 17.00 uur open. Ideaal om nog even last-minute kerstcadeautjes te kopen, ideeën op te doen of gewoon gezellig rond te neuzen. Veel winkeliers hebben voor deze koopzondag speciale kerstaanbiedingen.

Naast dat de winkels open zijn, zijn er op het Marktplein de Kerstman, Clown Knapie (vanaf 15.00 uur) en een wandelende kerstboom aanwezig. Kinderen kunnen zich laten schminken bij Grime de la Grime en zich uitleven op het springkussen. Verder zijn er vuurkorven aanwezig om je op te waren en geeft de nieuwe kerstverlichting in het dorp nog extra sfeer. Het koor Together uit Lierderholthuis zingt vanaf 14.00 uur kerstliederen op het Marktplein en Muziekvereniging Ons Genoegen speelt op verschillende plekken in het centrum kerstmuziek.

Ook de horeca is open, waardoor je tussendoor ook nog gezellig een drankje kunt doen. “Vorig jaar was een zeer geslaagde eerste editie. De mensen zijn al een jaar bekend met supermarkten die op zondagmiddag open zijn. Deze kerstkoopzondag is er één met nog meer activiteiten en sfeer. Dus kom gezellig een kijkje nemen en sfeer proeven in het centrum en je laatste kerstboodschappen doen. Er is voor jong en oud vertier”, vertelt Martijn Jansman namens de Heinose Winkeliersvereniging enthousiast. Voor meer informatie over de Heinose Winkeliers Vereniging kijk je op staging2.winkeleninheino.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.