serious darts bij marktzicht heino

Bij café-restaurant Marktzicht in Heino vindt zondag de derde editie van Serious Darts plaats. Het darttoernooi wordt georganiseerd om geld op te halen voor Serious Request. “Het is altijd hartstikke gezellig en er vinden allerlei activiteiten plaats, niet alleen voor de darters, ook voor de niet-darters,” stelt de organisatie.

Naast een koppeldarttoernooi wordt er ook een loterij gehouden. Ook is er prijsjes-darten. Zanger Maikel Heden treedt om 14.00 uur op, de hele middag wordt er voor muziek verzorgd door DJ Jordi Satink. Daarnaast is Marktzicht gewoond geopend. De afterparty begint om 19.00 uur plaatsvinden, dan zorgt DJ Pascal voor de muziek.

Loterij-prijsjes kunnen nog aangedragen worden. Dat kan door de mailen naar seriousdartsheino@gmail.com .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.