sdol verliest punten tegen hekkensluiter

SDOL heeft de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Manderveen in klasse 5A gelijkgespeeld. Na 90 minuten stond er een stand van 1-1 op het scorebord. Vorige week won SDOL nog goed van Vilsteren met 3-1. Manderveen had het toen zwaar te verduren tegen Nieuw Heeten en verloor met 5-0.

Zo verliest SDOL onnodige punten, maar stijgt het door het ene punt toch van plek acht naar zeven. Dit komt omdat Bornerbroek heeft verloren van Nieuw Heeten. Manderveen staat ondanks het punt nog steeds laatste, maar heeft nu wel even veel punten als Vilsteren en dat zijn er vier. Volgende week speelt SDOL de thuiswedstrijd tegen concurrent Bornerbroek. Manderveen gaat dan op bezoek in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.