Home / archiefcentraal / schitterend kerstconcert chr mannenkoor asaf

schitterend kerstconcert chr mannenkoor asaf

Een leuk moment was dat spontaan de sopraan bij het lied Mary had a Baby dat op losse swingende manier werd gebracht niet alleen de solo zong maar ook het dirigeren van het koor voor haar rekening nam. Verder bracht Munsterman als solo “He Shall feed His flack” uit de Messiah van G.F. Händel en een Christmas medley, Han Kapaan liet zijn hobo spreken in de Kerstsonatine in een arrangement van Louis van Dijk gesteund door orgel en piano.

Asaf begon het concert waarin veel samenzang met Komt allen tezamen en het werd samen met aanwezigen op majestueuze wijze afgesloten met het Ere zij God van J. van der Waart.

Maandagavond geeft het Mannenkoor een kerstconcert in de PKN-kerk aan de Parallelweg in De Krim met een ander samenstelling aan medewerkenden. Wel is aanwezig de sopraan Esther Munsterman verder Niek Vedelaar piano en Ronald IJmker die het koor en samenzang begeleid op het orgel aanvang. 20.00 uur.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.