Home / archiefcentraal / santarun op de peperhof

santarun op de peperhof

Eén dag voor het begin van de kerstvakantie hebben de leerlingen en enkele leerkrachten van de Peperhof zich in het zweet gelopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Dat goede doel heet het Ronald McDonaldfonds.

Gemotiveerd door de verhalen van enkele ouders en een leerkracht van de school, die gebruik hebben gemaakt van een RonaldMcDonaldhuis ten tijde dat hun kind erg ziek was, besloten zij te gaan rennen voor dit doel.

Zelfs de allerkleinsten renden zo hard als ze konden. Aan het eind smaakte de chocomelk lekker en was iedereen heel tevreden met het behaalde resultaat. Ze kunnen enkele honderden euro’s overmaken aan het Ronald McDonaldfonds en nu fijn genieten van de kerstvakantie.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.