samen werken aan wijkgerichte zorg

Eind november presenteerden Salland Zorgverzekeringen en de gemeente Deventer hun gezamenlijke visie op wijkgerichte zorg aan zorgverleners en sociaal hulpverleners. De aanwezigen werd daarin opgeroepen om mee te denken en mee te doen. Want, zo was de boodschap, we moeten het met elkaar doen.

Sociale teams, eerste contact voor wijkbewoners

De gemeente Deventer en Salland Zorgverzekeringen hebben elkaar gevonden in een gezamenlijke visie op de toekomst. Hierbij draait alles om een optimale gezondheid van de inwoners van de gemeente, op sociaal en medisch gebied. Sociale wijkteams vervullen daarin vanaf 1 januari 2015 een belangrijke rol. Salland Zorgverzekeringen geeft ook invulling aan de sociale wijkteams met de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.