Home / archiefcentraal / sambo goud voor nederland in litouwen

sambo goud voor nederland in litouwen

Afgelopen zaterdag heeft een delegatie van de Sambo Bond Nederland deelgenomen aan het jaarlijkse Eigminas International Sambo Tournament in Vilnius, Litouwen. Leden van Sportcentrum Emsland uit Ommen en van Sportcentrum Graafland uit Zegveld deden hier aan mee.

Nina Zandman (15 jaar) stond in de klasse tot 64 kg op dit -20 jaar toernooi. Haar voorronde partijen tegen een Poolse en Letse tegenstandster gingen helaas verloren na goed tegenstand te hebben geboden.

In de klasse tot 82 kg won Arjan Vijn (16 jaar) zijn eerste partij door een vrijloting. Daarna waren de samboka’s uit Litouwen te sterk en wist Arjan niet door te dringen tot de finale ronde.

Mees Wolf (16 jaar) en Pieter Paul Schouten (19 jaar) moesten aantreden in de klasse boven de 82 kg. Mees deed wat hij kon, maar bereikte niet de finale ronde. Pieter Paul daarentegen slaagde er wel in ten koste van twee Wit-Russen. Ook de finale won hij en werd dus kampioen.

Goed geknokt op dit zwaar bezet toernooi onder leiding van coach Frank Ningbers. Hopelijk volgend jaar weer met een goed team.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.