salvora meisjes volleybalteam 42 is kampioen

Het Salvora meisjes volleybalteam 4.2 is afgelopen weekend kampioen geworden in de competitie CMV Hanze Noord Niveau 4 poule B Eerste helft. De meiden hebben negen van de tien wedstrijden van dit seizoen gewonnen en een gelijk gespeeld.

De laatste twee wedstrijden werden zaterdagochtend om 9.00 uur en 9.30 uur gespeeld in Bathmen en ook gelijk gewonnen. Het was om 10.00 uur dus al feest en om 11.15 uur zaten de meiden al aan de feestpatat bij Tijenraan.

Staand op de tafels bij Tijenraan en met het lied ‘We are the Champions’ op z’n aller hardst maakten de meiden er een groot feest van. Team 4.2 van Salvora bestaat uit: Jill Kieftenbeld, Lise Kolkman, Maaike Kroes, Sanne Holterman en Lian Wilmink.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.