ruzie in raalte krijgt opmerkelijke wending

Een huiselijke ruzie aan de Gobelstraat in Raalte heeft vrijdagavond een opmerkelijke wending gekregen. Nadat de boel door agenten was gesust, bleek de man des huizes namelijk nog een boete van 1.000 euro open te hebben staan.

De man kreeg ‘direct betalen’ of ‘7 dagen gijzeling en daarna alsnog betalen’ als opties. Hij kon het bedrag niet aftikken en werd daarom ingesloten in het bureau van de politie te Deventer.

Gijzeling is een dwangmiddel en vervangt niet de geldboete. Die moet, inclusief de eventuele verhogingen, nog steeds worden betaald. De gijzeling kan worden voorkomen of opgeheven door volledige betaling van de boete, inclusief de verhogingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.