rode koontjes voor team roalter wind

Zelden heeft hij fotograaf Stefan Kemper en redacteur Rudi Buitenkamp zo opgewonden gezien nadat ze van een interview- en fotosessie in het kader van de rubriek ‘Vertel nog eens…’ terugkeerden in Raalte. “Een week later waren de rode koontje nog niet verdwenen. En ik kan je verzekeren dat vele trouwe lezers ook een kleur van opwinding zullen krijgen bij het lezen van de coverstory”, aldus een enthousiaste Metz.

Eindelijk siert weer eens een dame de cover van de Roalter Wind. Een dame die bij de (iets) oudere generatie bekend is omdat ze jarenlang een bijzonder beroep heeft uitgeoefend in Raalte. Nadat ze wel klaar was met het dorpse karakter van Raalte vertrok ze via Deventer naar de stad van de onbegrensde mogelijkheden: Amsterdam. Daar bouwde ze verder aan een reputatie die er voor zorgde dat ze de complete wereldpers over de vloer kreeg. De Roalter Wind mocht in dat rijtje natuurlijk niet ontbreken…

De nieuwe Roalter Wind is vanaf 18 december te verkrijgen bij de bekende afhaaladressen. Voor een volledig overzicht: staging2.roalterwind.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.