roalter wind naar de kelder

Raalte is een modern en vooruitstrevend dorp. Daarom was Raalte in 2002 vanzelfsprekend het eerste dorp in de gemeente met de primeur van het betaald parkeren. Als je groter bent dan het servet moet je tenslotte wat.

In onze rubriek Haantje de Voorste zet Roalter Wind de vele zegeningen van dit fenomeen op een rijtje. “Als goede journalisten zijn wij natuurlijk ook zo redelijk om hoor en wederhoor toe te passen. Aan de lezer dus het oordeel: wat heeft het betaald parkeren ons gebracht?”

Lees het vanaf woensdag 17 december in de nieuwe Roalter Wind die gratis is af te halen bij de erkende afhaalpunten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.