reunie de hoppe met extra tent

De reünie die café De Hoppe op 28 december in Broekland houdt, lijkt nu al een groot succes. Vanwege het overweldigende aantal positieve reacties hebben Berry en Noelle besloten een extra tent op het terras te plaatsen.

Berry en Noelle zijn vijftien jaar de uitbaters van café De Hoppe in Broekland. Er gebeurt altijd wel wat in het café. Noëlle: “Het is maar goed dat wij ons ‘beroepsgeheim’ serieus nemen. Als wij vertellen wat wij in al die jaren hebben meegemaakt…”

Om alle oude verhalen weer eens op te halen organiseren Berry en Noelle samen met een aantal (oud-) stamgasten een reünie. Alle vriendengroepen die door de jaren heen naar De Hoppe kwamen zijn uitgenodigd.

De reacties overtreffen alle verwachtingen. Praktisch elke vriendengroep heeft gemeld dat zij komt. Berry heeft wel een verklaring heeft voor het succes: “Naast dat iedereen natuurlijk graag een feestje viert, is de timing perfect. We vieren de reünie op zondag 28 december. De mensen die ergens anders in het land zijn neergestreken, zijn in deze periode vaak op bezoek bij hun ouders of andere familieleden in Broekland. Lekker om dan even met je vrienden naar het café van vroeger te gaan.”

Noelle vult nog even aan: “De zaal is gereserveerd voor de kinderopvang zodat de ouders ongestoord aan het schap kunnen staan. Om alle bezoekers toch te kunnen bergen hebben we besloten om de extra tent te plaatsen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.